Društvo

BIJELJINA: Ulaganja veća nego u Banjaluci

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik izjavio je danas u Bijeljini da je republička vlast koju vodi ova stranka tvorac moderne Republike Srpske i moderne Bijeljine, u koju je vlast SNSD-a uložila 220 miliona KM.

“Vlast SNSD-a je više uložila u Bijeljinu nego u Banjaluku. U sve velike projekte razvoja i podsticaje poljoprivrede u Bijeljini republička vlast je uložila koliko iznose četiri gradska budžeta”, rekao je Dodik novinarima nakon zasjedanja gradske konferencije SNSD-a u Bijeljini.

Dodik je najavio da će razvoj Bijeljine i dobrobit njenih građana i dalje biti u fokusu republičke vlasti, bez obzira na pokušaje vlasti SDS-a u gradu da inscenira probleme i usložni tu saradnju.

Jedan od budućih globalnih projekata koje je najavio je projektovanje i izgradnja autoputa od Banjaluke do Bijeljine, što će doprinijeti otvaranju grada i njegovom daljem razvoju.

“Mi smo, na neki način pomogli da se gradska vlast u Bijeljini održi, jer smo velikim ulaganjima dizali standard ovoga grada, činimo to i danas i činićemo i dalje, zbog naših građana i zbog aktivnosti SNSDa- u Bijeljini koji se zalaže za velike i važne projekte u svim oblastima života”, rekao je Dodik.

Itvor: Srna

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh