Hronika

BRČKO: Batine zbog lajka na fejsbuku

FOTO: Ilustracija

Tri djevojke iz Poljoprivredne škole u Brčko Distriktu istukle su učenicu Ekonomske škole iz tog grada jer je jednom od najboljih drugova – lajkovala komentar na slici?!

Incident se desio 25. novembra. Kako je nesrećna djevojka rekla za portal InfoBrcko.com, nakon njihovog ulaska u učionicu djevojke su je pozvale da izađe. Ne obazirući se na njih odmah je otišla do pomoćnikove kancelarije gdje su i djevojke došle za njom. Tada je pokušala da pobjegne, ali kako navodi, tada su je udarili bokserom, te joj je krv odmah počela da ide iz usta. Nakon toga, učenica je uplašena otišla u zbornicu gdje su joj profesori pružili pomoć.

Kako navodi, o ovom slučaju obaviještena je i Policija Brčko distrikta BiH, koji su pokrenuli istragu, ali kako ističe učenica, savjetovali su roditelje da sami čuvaju svoje dijete u školi.

Kompletnu izjavu učenice Ekonomske škole iz Brčkog prenosimo u cijelosti.

“Ja učenica Ekonomske škole u Brčkom 25.11.2015 godine u 15:40h sam napadnuta u školi, tačnije ispred pomoćnikove kancelarije. Djevojke iz Poljoprivredne brčanske škole su uletile u masi naših učenika krenule su prema meni i samo mi rekle: “Izađi vani odmah”.

Nisam se obazirala na njih, jer iskreno ne poznajem ih toliko da bih imala nešto da pričam sa njima. Pokucala sam pomoćniku na vrata, jer sam željela da uđem kod njega da se uklonim od njih, ali nažalost njega nije bilo i vrata su bila zaključana. Jedna od njih tri uhvatila me za rame okrenula prema sebi i rekla: “Ne pravi se da me ne čuješ”.

Pokušala sam da pobjegnem, ali nisam uspjela, jer sam u tom trenutku dobila bokser. Krv je počela da mi ide iz usta i onako uplašena otišla sam odmah u zbornicu gdje je bilo puno profesora koji su odmah skočili da mi pomognu. Razlog zbog čega sam napadnuta jeste taj što sam jednom od najboljih drugova lajkala komentar na slici.

Zapravo, on je bivši dečko od jedne djevojke koja je dovela te djevojke da mene udaraju. Iako one tvrde kako sam ja pričala svašta o njima, te kako sam ja za njih svakakva cura i sl. Zanima me samo kako ja mogu nešto da pričam o nekom, a da ga ne poznajem? Da, nikad sa tom osobom nisam imala kontakt, a kamoli šta drugo. Stvarno me to zanima. I još nisam dobila odgovor na to. Ali nema veze, samo znam da sam ja iskrena.

Već sam i policiji rekla: “Da sam nešto uradila rekla bih ja sam kriva, neka su me udarile, pričala sam svašta za njih”. Nemam namjeru da lažem. Od laži se nikad pobjeći ne može i bilo šta da se desi sazna se kasnije ili prije. Imam odgoj od kuće za razliku od pojedinih. I naravno želim da vam kažem da ja imam strah da dolazim u školu.

Noćima ne spavam, još od prvog slučaja koji se dogodio prije 15 dana iskreno pod stresom sam. Zašto moji roditelji moraju da strahuju kad me pošalju u školu da se meni nešto ne desi, da li ću kući doći sa osmijehom ili sa suzama?

Tri godine idem u ovu školu i sad treba da me ispišu iz nje zbog napaćenih cura kao što su one? Da napustim sve profesore koje volim i poštujem kao da su mi rodbina neka!? Da napustim razred koji volim više od same sebe, da napustim sve Vas koji me činite sretnom?

To ne želim da čujem, iako su roditelji razmišljali o tome, poslali bi me negdje dalje, negdje gdje nikog ne znam i gdje misle da bi bila zaštićenija”, stoji u izjavi učenice Ekonomske škole iz Brčkog.

Izvor: RTV BN

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh