Hronika

LOPARE: U Priboju pronađen ”Golf” ukraden u Brčkom

FOTO: Ilustracija

Dana 19.01.2016. godine, oko 19,00 sati, postupajući po operativnim saznanjima policijskih službenika Jedinice kriminalističke policije – Policije Brčko distrikta BiH, na regionalnom putu Ugljevik-Tuzla, u mjestu Priboj, od strane policijskih službenika MUP-a RS-a CJB Bijeljina i Policije Brčko distritka BiH, izvršeno je zaustavljanje putničkog motornog vozila “Škoda fabija”, kojim je upravljalo lice sa inicijalima S.K. rođen 1979. godine sa područja Bijeljine, a koje je kao “čistač” kretalo se ispred putničkog motornog vozila “Golf IV” bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, vlasništvo lica iz Brčkog i koje je dana 18.01.2016. godine otuđeno u Brčkom u ulici Milana Rakića.

Nakon zaustavljanja i vozila “Golf IV” utvrđeno je da je istim upravlja lice sa inicijalima M.K. rođen 1973. godine sa područja Bijeljine.

S obzirom da se radilo o otuđenom vozilu, od strane policijskih službenika CJB Bijeljina izvršeno je lišenje slobode ranije navedenih lica i ista su predata policijskim službenicima Policije Brčko distrikta BiH. U sklopu ovih radnji izvršeno je oduzimanje pomenutih vozila koja su specijalnim vozilom “Pauk” Policije Brčko distrikta BiH prevezena na parking Policije.

Izvor: RTV HIT

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh