Hronika

BILEĆA: Uhapšeni jer su rafalima slavili Đokovićevu pobjedu

FOTO: YouTube

Nakon video klipa koji je postao viralan na društvenim mrežama, a na kojem jedan mladić iz Bileće slavi titulu Novaka Đokovića na Roland Garrosu tako što puca iz oružja kalašnjikov, pojavile su se i prve informacije iz policije.

Kako se navodi u saopštenju, dvojac je identifikovan i lišen slobode.

“Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje došli su do saznanja da se na internet portalima pojavio video snimak, na kojem se nalaze dva NN lica, koja proslavljaju pobjedu tenisera Novaka Đokovića, na način što izlaze ispred kuće i pucaju u vazduh iz vatrenog oružja”.

Policijski službenici su odmah izvršili provjere i utvrdili da se radi o licima inicajala M. H. i M. D. iz Bileće, koji su lišeni slobode, o čemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na utvrđivanju okolnosti navedenog događaja.

Policijski službenici izvršili su pretrese kuće i pomoćnih objekata koja koriste osumnjičena lica.

Protiv njih će biti podneošenje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ iz člana 399 Krivičnog zakona Republike Srpske i krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“ iz člana 402. Krivičnog zakona Republike Srpske.”, navedeno je u saopštenju.

Izvor: N1

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh