Zanimljivosti

UGLJEVIK: Dvogodišnji Bojan već “vozi” traktor

FOTO: Borislav Bogićević

Mališani kroz odrastanje razvijaju interesovanje za određene predmete i stvari. Neki se okrenu igricama i računarima, neki automobilima, a neki poput onih o kojima govorimo u ovoj priči vole traktore i velike masivne mašine.

Dvogodišnji Bojan, iako možda još uvijek nije dovoljno veliki da zna sve, dobro zna da voli traktore i sve vezano za njih, i crtane filmove i igračke i sve ostalo. Ljubav prema traktorima, pored crtanih filmova koje voli da gleda, proizilazi i iz činjenice da se u svome domaćinstvu susreće sa velikim radnim mašinama. Uvidjevši interesovanje koje Bojan ima prema ovim velikm mašinama, njegov otac Branislav odlučio je da svome mališanu napravi, ni manje-ni više, nego mali električni traktor.

“Godinu dana sam pravio traktor. Ne intezivno, povremeno, nekad sam imao vremena, nekad nisam, kako kad. Dosta dijelova sam nalazio na otpadu, nešto sam imao djelova, nešto sam morao kupovati. Bilo je dosta prepravki, ali uglavnom lijepo je ispalo na kraju.”, rekao je otac mališana.

 

Opširnije pogledajte u videu:

Bojan Bogićević

Bojan Bogićević

Sergej Bogićević, Bojanov rođak

Sergej Bogićević, Bojanov rođak

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh