Politika

Podrška zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Lopare

FOTO: Opština Lopare

Predsjednici opštinskih odbora Srpske demokratske stranke Rado Savić, Partije demokratskog progresa Milenko Ristić i Narodnog demokratskog pokreta Goran Lukić potpisali su danas sporazum o podršci ove tri stranke SDS-ovom kandidatu za načelnika opštine Lopare na predstojećim lokalnim izborima.

„Ovo je dogovor koji je potpisan u prisustvu svh kandidata naših stranaka SDS-a, PDP-a i NDP-a, dogovorili smo se o zajedničkoj podršci kandidatu za načelnika. Uvjeren sam da ćemo u narednom periodu ostvariti dobre rezultate za Lopare i da zajedno možemo sve“, rekao je Rado Savić.

„Ovim strankama, osim sličnih programskih ciljeva, zajednički je i rad u proteklom periodu tokom kojeg je realizovan niz projekata za dobrobit opštine i potpisivanje sporazuma nastavak korektne saradnje sa SDS-om“, rekao je Milenko Ristić.

“Ovo su bratske stranke, slične po planovima i ideologiji. Čast nam je da potpisujemo ovaj sporazum i nadamo se da će saradnja u narednom periodu biti još bolja i u interesu našeg naroda”, rekao je Goran Lukić.

tzjwe

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh