Izbori 2016

LOPARE: Predsjednik PDP-a Branislav Borenović gost tribine u Bobetinom Brdu

FOTO: Majevica Online

Večeras u 19 časova, u prostorijama mjesne zajednice Bobetino Brdo, održana je predizborna tribina PDP, gdje su se predstavili kandidati za odbornike. Gost tribine bio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Predsjednik Borenović nije zadovoljan odnosom rebubličke vlasti prema opštini Lopare, te je pozvao mještane da 2. oktobra izađu na izbore i podrže listu PDP-a.

20160910_191357

Tribini je prisustvovao načelnik opštine Lopare Rado Savić, koji je ujedno i zajednjički kandidat za načelnika ispred koalicije PDP/SDS/NDP. Savić je rekao da je dosadašnja saradnja Opštine Lopare i MZ Bobetino Brdo bila odlična, a od mještana očekuje izbornu podršku i nastavak saradnje nakon lokalnih izbora.

Predsjednik Skupštine opštine Lopare i Opštinskog odbora PDP-a, kao i nosilac liste PDP-a Milenko Ristić obratio se prisutnima i izrazio veliko zadovoljstvo, kako odzivom, tako i podrškom mještana ove mjesne zajednice.

bdbnd

bobetino_brdo_pdp

bdfg

“Kao nosilac liste, srećan sam i ponosan čovjek, koji oko sebe ima ovakvu listu kandidata. Na našoj listi nalazi se 13 fakultetskih obrazovanih osoba, student, uspješni privrednici, četiri doktora, te poljoprivredni proizvođači. Jednom riječju, kandidati iz svih sfera života”, rekao je Ristić.

20160910_195044

Ispred OO PDP-a uručene su i tri jednokratne stipendije za učenicu osnovne škole Trifković Brankicu, kao i studente Radovanović Milijanu i Jovanović Petra.

 

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh