Izbori 2016

Velika pobjednička tribina PDP-a u Loparama

FOTO: Majevica Online

Partija demokratskog progresa /PDP/ održala je centralnu predizbornu tribinu u Loparama na kojoj je prisustvovao počasni predsjednik PDP, koji je i srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić. Predizbornoj tribini prisustvovalo oko 400 članova i simpatizera ove stranke, koji su siguran pokazatelj da će PDP u ovoj lokalnoj zajednici i u narednom periodu biti neizostavan činilac lokalne vlasti.

Na tribini su predstavljeni program rada PDP, kandidati sa odborničke liste kao i kandidat Saveza za Lopare za načelnika opštine Lopare Rado Savić.

Predsjednik Opštinskog odbora /OO/ PDP i nosilac odborničke liste kandidata za odbornike u Skupštini Lopara Milenko Ristić poručio je da su građani prepoznali dobar dosadašnji rad i to potvrdili večerašnjim prisustvom.

image-0-02-05-72433c4de31ad987666731dcf862c80ba1a6227f19dcf571024a7e2e815bca4c-v

„PDP zajedno sa SDS na čelu ove lokalne zajedno je već osam godina. Zahvaljujući PDP, kao čvrstog činioca vlasti, koji je osigurao sigurnost i stabilnost, ova lokalna zajednica se razvijala u svim svojim segmentima što je narod prepoznao“, rekao je Ristić.

„Uvjeren sam da ćemo nakon lokalnih izbora biti dio skupštinske većine i donositi odluke koje su od interesa za sve građane opštine Lopare“, poručio je Ristić.

„Očekujem odličan izborni rezultat i pobjedu Saveza za Lopare, jer su zajedno u prdhodnom periodu napravili dobre rezultate“, poručio je Ivanić i ovom prilikom se zahvalio građanima Lopara koji su na izborima 2014. godine prepoznali značaj politike PDP i pružili podršku njegovoj kandidaturi za srpskog člana predsjedništva BiH.

On je istakao da PDP parija nudi stabilnost, razvoj i ekonomiju.

Na predizbornom skupu se obratio kandidat Saveza za Lopare za načelnika opštine Rado Savić, koji je rekao da je PDP bio pouzdan i siguran partner u lokalnoj vlasti.

„Naši kandidati su snažni i zajedno ćemo nastaviti izgrađivati Lopare nakon izborne pobjede 2. oktobra“, rekao je Savić.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh