Hronika

Užas kod Čelića: Muškarac prerezao vrat supruzi, pa ubio sebe

Beživotna tijela supružnika Junuzović iz susjedne Republike Hrvatske pronađena su sinoć u porodičnoj kući u mjestu Ratkovići kod Čelića, nakon gnusnog zločina koji je, kako se za sada pretpostavlja, počinio Ishak Junuzović.

Kako nam je potvrđeno u Tužilaštvu Tuzlanskog kantona, on je svojoj supruzi Bahiri prerezao vrat, a potom je presudio i sebi fatalnim ubodom u stomak. Mrtve supružnike u lokvi krvi pronašla je policija, nakon što je rodbina javila da ne mogu stupiti u kontakt sa njima.

Po dolasku do kuće u kojoj je bračni par često boravio, policija je morala provaliti vrata. Prizor koji su zatekli ih je prestravio. Pored bračnog para u lokvi krvi pronađen je nož, ali i oproštajno pismo.

– Uviđaj su obavili tužilac i pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona. Nož koji je pronađen bit će poslat na vještačenje – kazao je za Faktor Admir Arnautović, glasnogovornik MUP-a Tuzlanskog kantona.

Šta se dogodilo i zbog čega je Ishak presudio sebi i supruzi najvjerovatnije je navedeno u oproštajnom pismu koje je ostalo iza bračnog para. Istraga kojom će se utvrditi sve pojedinosti ove tragedije je u toku.

Izvor: Faktor

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh