Hronika

Dječaku iz Lopara ni traga, u potragu uključen i Helikopterski servis RS

U potragu za nestalim djetetom u Loparama uključen je i helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske, ali desetogodišnji Konstantin Stijepić još nije pronađen, rekao je Srni načelnik opštine Lopara Rado Savić koji rukovodi dvodnevnom potragom.

Republička uprava Civilne zaštite je u ovu obimnu akciju na planini Majevici uključila svoje odjeljenje sa termovizijskim kamerama.

Nestanak dječaka koji boluje od autizma prijavila je majka u utorak, 7. marta, a drugog dana potrage na terenu je više od 300 ljudi sa brojnom savremenom tehnikom poput dronova i termovizijskih kamera, kao i psi tragači.

U akciji učestvuju pripadnici policije Republike Srpske, Uprave Civilne zaštite Republike Srpske, Federalne uprave Civilne zaštite, pripadnici Gorske službe spasavanja Brčko distrikata, vatrogasci, lovci i mnogobrojni mještani.

21436

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina upućen je apel stanovništvu na području sela Lipovice i Labucka kod Lopara, u neposrednoj blizini porodične kuće nestalog dječaka, kao i obližnjih naselja, da pregledaju objekte na svojim imanjima u kojima bi se dječak mogao nalaziti.

Izvor: SRNA

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh