Hronika

LOPARE: Danas sahranjen dječak Konstantin Stijepić

FOTO: RTV BN

Muk i tišina danas u selu Labucka kod Lopara. Porodica, rodbina, pripadnici MUP-a Republike Srpske, članovi spasilačkih službi i blizu dvije stotine građana ispratilo je na vječni počinak desetogodišnjeg dječaka Konstantina Stjepića kome se svaki trag gubi 7. marta.

Nakon šest dana potrage tijelo dječaka u šipražju je pronašao njegov tetak u nedjelju, dva kilometra od porodične kuće u selu Labucka na području opštine Lopare.

Po naredbi tužioca Okružnog tužilaštva, juče je izvršena obdukcija tijela Konstantina Stjepića. Utvrđeno je da je smrt dječaka nastupila prije tri-četiri dana uslijed zamrzavanja – potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Konstantin je u utorak, 7. marta od kuće otišao oko 12.30 časova. Njegov nestanak prijavila je majka.

42aad0634179cfc0d4dd30a616ef0e9c

U najmasovnijoj potrazi u BiH svaki dan je učestvovalo najmanje 300 ljudi. Teren Labucke, Lipovice i okolnih sela majevičkog kraja su svakodnevno pretraživali pripadnici Policije Republike Srpske i Federalne uprave civilne zaštite, Oružanih snaga BiH, iskusni članovi spasilačke i gorske službe, lovci i mještani, a teren je pretraživan i dronovima i psima tragačima.

Konstantin je bolovao od autizma. Osim roditelja, ima i dvije godine stariju sestru.

Izvor: RTV BN

1 Komentar

1 Komentar

  1. Gordana

    14. Marta 2017. 20:44 at 20:44

    Pocivaj u miru mali andjele😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh