Hronika

LOPARE: Nema tragova o nestalom dječaku

FOTO: Info Bijeljina

Uprkos velikoj potrazi, još nema tragova koji bi doveli do desetogodišnjeg Konstantina Stijepića iz Lipovica kod Lopara, koji je nestao 7. marta ispred porodične kuće na obroncima planine Majevica, potvrđeno je Srni u policiji.

Direktor Republičke uprave Civilne zaštite /RUCZ/ Mile Međed danas učestvuje u potrazi za nestalim dječakom sa pripadnicima RUCZ, spasilačkog kluba “Volf” iz Foče, Gorske službe spasavanja iz Banjaluke i ostalim učesnicima potrage.

U potragu su uključeni i pripadnici RUCZ Srpske sa termovizijskim kamerama.

20170310_182814

Portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović rekla je Srni da nikakvi tragovi do sada nisu pronađeni i da potraga za djetetom treći dan traje u lošim vremenskim prilikama.

S obzirom na to da Konstantin boluje od autizma, policija ponavlja apel stanovništvu šire regije Lopara da pregleda svaki objekat u koji bi se dječak, eventualno, mogao sakriti.

Desetogodišnji Konstantin Stijepić nestao je 7. marta na Majevici kod Lopara.

58c115ac-07fc-4065-8a41-21030a0a0a80-konstantin-stijepic-700x402

Nestanak je prijavila njegova majka 7. marta u 18.00 časova, navodeći da je dječak nestao oko 13.00 časova nedaleko od porodične kuće, između naselja Lipovica i Labucka na Majaevici.

Izvor: SRNA

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh