Dešavanja

LOPARE: Tradicionalna 31. Drinska elektrijada

FOTO: NTV ARENA

Tradicionalna 31. Drinska elektrijada okupila je sedam radnih jedinica ZEDP Elektro-Bijeljina, te goste iz Loznice i Brčkog, koji se svake godine, tradicionalno okupljaju na radničkim sportskim igrama koje su ujedno i kvalifikacione za radničke sportske igre elektroprivrede RS.

Ove godine takmičenja su se odvijala u 13 disciplina, tradicionalnu disciplinu penjanje uz stub, mali fudbal, odbojka za dame i muškarce, stoni tenis, šah, nadvlačenje konopca, streljaštva, pikado, trčanje na 400 m te gurmanska disciplina spremnaje kotlića.

I ova Drinska elektrijada održana je u organizaciji sindikata Elektro Bijeljine.

Domaćin ovogodišnje elektrijade je RJ Ugljevik, koja se potrudila da obezbijedi sve uslove za takmičenje predstavnika ostalih radnih jedinica.

Elektro Bijeljina svake godine organizuje ovo takmičenje koje je prevashodno namijenjeno radnicima da bar na trenutak zaborave radne obaveze, druže se medjusobno i steknu nova prijateljstva.

Za najbolje pojednice i ekipe, organizator turnira je pripremio nagrade, a najbolji su obezbijedili plasman na završne sportske igre Elektroprivrede RS.

Izvor: NTV ARENA

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh