Dešavanja

LOPARE: Donatorsko veče za školu O.Š. “Sveti Sava”

FOTO: Majevica Online

Opština Lopare, OŠ „Sveti Sava“ Lopare i Svetosavska omladinska zajednica Lopare pokrenule su inicijativu kojom će se obratiti svim bivšim učenicima i građanima koji mogu i žele pomoći obnovi ove škole.

Da bi škola bila u potpunosti obnovljena potrebno je sanirati oluke i limove, fasadu, urediti plato ispred škole kao i kupiti novi kotao za centralno grijanje.

Obzirom na situaciju u Republici Srpskoj i mogućnosti institucija da pomognu, odlučili smo da se obratimo bivšim učenicima i građanima da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu da se pomenuti radovi urade tokom ljeta prije početka nove školske godine.

Otkada je škola izgrađena nije bilo ulaganja i radova na školi sem u poslednje dvije godine (donacijom Vlade Japana promijenjena stolarija, sredstvima SM BiH rekonstruisan je sanitarni čvor, renovirana fiskulturna sala od strane Ministarstva i Opštine i obnovljen je dio školskog namještaja donacijom iz Matighofena – Austrija).

Sredstva za obnovu OŠ „Sveti Sava“ Lopare mogu se uplatiti na račun Svetosavske omladinske zajednica Lopare 5540030000047125 sa naznakom „Obnova osnovne škole u Loparama“, u prilogu instrukcije za plaćanje.

Donatorsko veče je planirano 27. jula 2017. godine.

Program večeri:
19 časova – okupljanje kod OŠ „Sveti Sava“ Lopare i obilazak škole sa direktorom.
20 časova – donatorsko veče u hali „HELVETIA“.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

SERVIS RAČUNARA LOPARE

Na vrh