Vijesti

Potpisani ugovori sa neformalnim grupama mladih

FOTO: Opština Lopare

U okviru programa Omladinske banke u zadnjih nekoliko dana širom BiH potpisani su ugovori sa preko 700 članova i članica neformalnih grupa mladih, kako bi se 170 društveno inovativnih projekata sprovelo u lokalnim zajednicama od jula do septembra 2017. godine. Učesnici na turnirima koji su uspješno razvili svoje društveno-inovativne ideje, dobili su priliku da razvijaju svoje projekte u M-zoni Fondacije Mozaik.

Jedna od opština u kojima su potpisani ugovori jeste i opština Lopare, gdje su potpisani ugovori sa predstavnicima pet neformalnih grupa mladih, čiji su projekti odobreni u okviru programa Omladinska banka Lopare.

Među odobrenim projektima koji imaju ciljeve unapređenja turizma, ekologije, obrazovanja, uopšteno uslova za život mladih u Loparama, jesu: „Glas po glas, riječ po riječ“, „Univerzalna škola sporta Zdravo dijete“, „Frizerski salon za održivi biznis mladih“, „Uređenje spomen-parka“ i „Staze prijateljstva“. Ukupna vrijednost svih projekata iznosi 20.162,50 KM što predstavlja doprinos zajednice, Fondacije Mozaik i Opštine Lopare.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

SERVIS RAČUNARA LOPARE

Na vrh