Vijesti

LOPARE: Načelnik čestitao početak nove školske godine

FOTO: Opština Lopare

Na području opštine Lopare, nova školska 2017/2018. godina počela je u svim školama. Nastava će se izvoditi prema predviđenom planu i programu u tri centralne osnovne škole i 15 područnih škola kao i u srednjoj školi Vuk Karadžić u Loparama. U ovoj školskoj godini upisano je 68 prvačića, što je više nego u prethodnoj godini, dok je ukupan broj učenika svih osnovnih škola u Loparama 705.

Opština Lopare je za sve đake prvake pripremila prigodne poklone za početak njihovog školovanja. Na školi je izvršena zamjena postojeće stolarije što je donacija Japanske ambasade u BiH, rekonstrukcija sanitarnog čvora, zatim donacija školskog namještaja iz Matighofena (Austrija).

U OŠ „Veljko Čubrilović“ Priboj poklone prvačićima uručio je zamjenik načelnika opštine Lopare Srećko Ilić.

U SŠC „Vuk Karadžić“ ove godine upisan je 61 učenik u prve razrede u 4 odjeljenja i to, gimanzija opšti smjer; u struci ekonomije, prava i trgovine upisani su ekonomski tehničari; u okviru elektrehničke struke upisani su tehničari računarstva; i u okviru struke mašinstvo i obrada metala upisani su automehaničari. Ukupan broj učenika u SŠC „Vuk Karadžić“ Lopare je 266.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh