Vijesti

LOPARE: Puštena u rad nova ulična rasvjeta

FOTO: Majevica Online

U Mjesnoj zajednici Lopare Selo u opštini Lopare danas je puštena u rad ulična rasvjeta, a projekat je sa 50.000 KM finansiralo Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH.

Uličnu rasvjetu u ovoj mjesnoj zajednici sa 150 domaćinstava svečano su pustili u rad zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Predrag Jović, načelnik opštine Lopare Rado Savić i direktor preduzeća “Elektro-Bijeljina” Nedeljko Ćorić.

Jović je rekao da je ovo drugi projakat u opštini Lopare koji je finansiralo Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH i koje će nastaviti da radi u svim opštinama Republike Srpske na poboljšanju komunalne i socijalne infrastrukture.

“Ovo je dobar primjer sinergije ministarstva, `Elektro-Bijeljine`, koja je izvođač radova, i opštine Lopare. Sva sredstva koja idu iz resornog ministarstva idu u oba entiteta i na ovaj način smo zajedničkim snagama poboljšali infastrukturu”, rekao je Jović novinarima.

Jović je pozvao sve lokalne uprave da se jave na javni poziv Ministrstva za ljudska prava i izbjeglice BiH koje će ubrzo biti raspisan, a tiče se dobijanja sredstava za planirane projekte.

Savić je ukazao na značaj puštanja u rad ulične rasvjete u Mjesnoj zajednici Lopare Selo.

“Ovaj projekat je dobra podloga da nastavimo sa sličnim projektima i u budućnosti”, rekao je Savić i dodao da će opština Lopare konkurisati na javni poziv Ministarstva za ljudska prava BiH.

Ćorić je rekao da je ovaj projekat nastavak uspješne saradnje “Elektro-Bijeljine” sa opštinom Lopare.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh