Oglasi

MIHAJLOVIĆ invest d.o.o. – prodaja stanova u Bijeljini

MIHAJLOVIĆ invest d.o.o.

Poštovani,

Mihajlović invest d.o.o. u Februaru 2018. godine započije izgradnju stambeno/poslovnog objekata. Objekat je zamišljen kao moderan koncept zatvorenog stanovanja sa svim pratećim sadržajima koje nudi stanovanje u sklopu Šoping centra i blizine ostalih komercijalnih sadražaja, sa uslugama portira, domara i redovnog odražavanja čistoće objekta.

Lokacija na kojoj se gradi pomenuti objekat nalazi se na pješačkoj udaljenosti od centra grada, u sklopu Šoping centra Mihajlović na adresi Sremska broj 1. u Bijeljini.

Stambeno/poslovni objekat će u svom sastavu imati 91 stambenu jedinicu i lokale površine od 400 do 2000 m2. Stambene jedinice su veličine od 30m2 do 110 m2.

Svaka stambena jedinica ima obezbjeđeno parking mjesto, uključujući 43 garažna mjesta u podrumu zgrade. Garažna mjesta su šira od 3m što je znatno veće nego standardno parking mjesto. Podrum je opremljen sprinkler mrežom za zaštitu od požara kao i ventilacijom za odvod štetnih gasova. Rampa za silaz u podrum je natkrivena sa 15% pada i širine preko 6 m, što je više nego dovoljno za nesmetan silaz.

Zidanje objekta je projektovano termo blokom (Porotherm – Austrija) 25 cm debljine, sa značajno boljim termo i zvučnim osobinama u odnosu na klasičan giter blok. Takođe i pregradni zidovi izmedju stambenih jedinica će biti izrađeni od termo bloka 25cm.

Grijanje objekta je projektovano sa najekonomičnijim sistemom grijanja preko TOPLOTNIH pumpi voda-voda, što će omogućiti dvostruko povoljnije grijanje u odnosu na gradsku toplanu ili Električnu energiju. Predviđena je kombinacija podnog grijanja u hodnicima stanova, kupatilima i kuhinjama, dok su u sobama predviđeni čelični Austrijski radijatori.

Stolarija izrađena od PVC Njemačkih profila. Na većini stambenih jedinica su predviđeni veći prozori. Svi prozori su sa ugrađenim roletnama.
Balkoni-lođe su predviđene da budu ograđene od inoksno-staklenih ograda. Zidovi na lođama su obrađeni alu-bond fasadom u prirodnoj boji drveta.

Podovi će biti obloženi najakvalitetnijim hrastovim parketom ili Eger Austrijskim laminatima 12mm, sa dizajnom koji će kupac moći sam da bira. Takođe, predviđena je najkvalitetnija španska i italianska keramika za hodnike, kuhinje i kupatila, što će takođe kupac moći sam da bira u toku završetka radova, uključujući i izbor nekoliko vrsta sanitarija.

Ravan krov sa sadržajima za rekreaciju, zabavu za djecu i odmor.

Dva lifta koja se kreću od garažnog prostora do krova zgrade.

Neki projektantski detalji modernog izgleda unutrašnjosti objekta:

-široka stubišta i hodnici (širi od standarda) sa inoksno-staklenom ogradom
-veliki prostor oko lifta ukrašen sa spuštenim plafonom, prostorom za sjedenje, ogledalima, itd..
-široki hodnici obrađeni granitnom keramikom vrhunskog kvaliteta
-protivpožarna vrata modernog dizajna sa dodatnim proširenjima na kojima će biti obezbjeđen prostor za zvono, ime i prezime stanara, redni broj stana itd…
-digitalni interfoni, led senzorska ravjeta, digitalni ključ/kartica za ulazak u zgradu (otvaranje prinošenjem kartice/ključa na kontakt)

STANOVI U PREDPRODAJI VEĆ OD DANAS!!!

Kontakt telefon:
+387-66-234-394
+387-65-444-022
Mihajlović invest d.o.o.

Mihajlović Invest doo – Prodaja stanova Bijeljina

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh