Hronika

Snijeg izazvao kolaps u BiH, putevi na Majevici (ne)prohodni! (FOTO)

FOTO: Majevica Online

Snijeg koji pada nekoliko dana prouzrokovao je ozbiljne probleme u saobraćaju širom Bosne i Hercegovine izazivajući kolaps u saobraćaju, sa povećanim brojem saobraćajnih nezgoda.

Iz preduzeća “Bijeljina-put” izjavili da su putevi na području Semberije i Majevice prohodni.

“Na čišćenju puteva od snijega od noćas je 15 ekipa koje već treći put prelaze cijelu mrežu saobraćajnica od Bijeljine prema Brčkom i Loparama, kolovozi su očišćeni i posuti abrazivnim materijalom”, rekao je direktor ovog preduzeća Nemanja Tolj.

Nesvakidašnji prizor zabilježen je u Loparama, kada je lokalni sveštenik sletio sa puta, a u pomoć mu je pritekao vozač pogrebnog preduzeća.

Ženska osoba smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Rijići, grad Zvornik, rečeno je u zvorničkoj Policijskoj upravi.

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar rekao je da se saobraćajna nesreća dogodila danas u 12.30 časova i dodao da su u ovoj nesreći učestvovali kamion “man” i automobil “sitroen”.

Koliko je bila stravična nesreća govori i podatak da su morali intervenisati i Vatrogasci, kako bi isjekli olupinu automobila.

Nedovoljno očišćeni putevi, od jutros su prouzrokovali na desetine saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u semberskom selu Vršani, automobil je završio na krovu.

Zbog loših vremenskih uslova savjetujemo opreznu vožnju, te da brzinu prilagodite stanju i uslovima na putu.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh