Vijesti

Najavljena sanacija kolovoza na pravcu Lopare-Gornja Tuzla

Direktor “Puteva Republike Srpske” Nenad Nešić i načelnik opštine Lopare Rado Savić najavili su danas da će biti sanirana neka klizišta i kolovoz na putnom pravcu Lopare-Gornja Tuzla.

Nešić je danas sa Savićem obišao puteve na ovom području koji su u nadležnosti “Puteva Republike Srpske”.

On je podsjetio da ovo javno preduzeće upravlja svim regionalnim i magistralnim putevima u Srpskoj, a Lopare pripadaju putnoj oblasti šest koju održava preduzeće “Bijeljinaput”.

“Obišli smo teren da se upoznamo o prioritetima kako bismo mogli otkloniti uočene probleme na putevima u našoj nadležnosti”, rekao je Nešić novinarima.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić izjavio je nakon sastanka i obilaska terena da je dogovorena sanacija nekih klizišta i kolovoza na putnom pravcu Lopare-Gornja Tuzla.

“Taj put dužinom jednog kilometra prolazi kroz industrijsku zonu, što je za Lopare veoma bitno, a u naselju Jablanica nakon izrade projektne dokumentacije biće izgrađen put”, najavio je Savić.

Današnjem sastanku u Loparama prisustvovao je i direktor Rudnika i termoelektrane “Ugljevik” Đorđe Popović, kao i nadzorni inženjer oblasti šest preduzeća “Putevi Republike Srpske” Dušan Topalić

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh