Hronika

LOPARE: Uhapšena dva lica zbog krađe novca i zlatnog nakita u vrijednosti preko 200.000 KM

FOTO: Majevica Online

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina lišili su slobode lica V. K. (1981) i D. B. (1969) i Lopara zbog počinjenog krivičnog djela „Teška krađa“, počinjenog na štetu LJ.S. iz Mačkovca, opština Lopare.

Naime, Policijskoj upravi Bijeljina 18.06.2018. godine obratio se oštećeni LJ.S. i prijavio da je u zadnjih trideset dana dok je isti boravio u inostranstvu, od strane NN lica ili više njih izvršena provala u njegovu kuću u mjestu Mačkovac, opština Lopare kojom prilikom je izvršena premetačina u kući i pomoćnim objektima te otuđena veća količina novca u raznim apoenima i valutama kao i zlatni nakit, te da je oštećen u iznosu većem od 200.000 KM.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preduzimanjem niza operativnih i istražnih mjera i radnji, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, pronašli 26.06.2018. godine i slobode lišili  lica V.K. i D. B. iz Lopara koji su u toku kriminalističke obrade priznali da su izvršili krivično djelo Teške krađe, a pronađen je i dio novca koji potiče iz krivičnog djela.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina zajedno sa Okružnim javnim tužilaštvom Bijeljina, preduzima sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja i dokumentovanja krivičnog djela Teške krađe i  krivičnog djela Pomaganje. Lica će uz izvještaj biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

1 Komentar

1 Komentar

  1. zeljko

    30. Juna 2018. 16:44 at 16:44

    200000 km dosta si imao u kici

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh