Vijesti

Lopare poklonilo Ljubinju vatrogasno vozilo

FOTO: Majevica Online

Načelnik opštine Lopare Rado Savić danas je predao ključeve od vatrogasnog vozila koje je ova majevička opština pokolonila hercegovačkoj opštini Ljubinje.

Savić je nakon što je poptisao ugovor u predaji vozila sa načelnikom Ljubinja Darkom Krunićem izrazio zadovoljstvo jer je prema njegovim riječima ova majevička opština u mogućnosti da donira vozilo.

– Nakon što smo dobili od Vatrogasnog saveza Republike Srpske novo vozilo odlučili smo se da doniramo vozilo koje smo do sada koristili opštini Ljubinje kojoj je potrebno – rekao je Savić.On je naveo da je Vatrogasna jedinica iz Lopara poptuno opremljena vatrogasnim vozilima i vatrogasnom opremom.

Načelnik Ljubinja Darko Krunić dodjelio je zahvalnicu Saviću i zahvalio Skupštini opštine Lopare kao i Vatrogasnoj jedinici ove opštine.

– Naša lokalna zajednica je sa skromnim budžetom, a u ljetnjem periodu zbog pojave sušni dana i visokih temperatura vazduha, posebno su izraženi požari – rekao je Krunić i dodao da je opština Ljubinje u 2017 godini pretrpljela štetu od požara u iznosu od 1.200.000 KM.

On je istakao da će ovo vatrogasno vozilo mnogo značiti opštini Ljubinje.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh