Vijesti

LOPARE: Načelnik posjetio šestočlanu porodicu Nakić

FOTO: Majevica Online

Načelnik opštine Lopare Rado Savić posjetio je danas šestočlanu porodicu Nakić u Milinom Selu, koja ima dijete sa posebnim potrebama, i darovao ih sa 500 KM.

Savić je novinarima rekao da su Nakići divan primjer višečlane porodice i da će lokalna uprava nastaviti da na ovaj i sve druge načine podrži sve slične porodice.

On je istakao da je u Loparama povećan broj djece u vrtiću, koji je renoviran ulaganjem opštine i dijaspore.

Savić je naveo da je povodom Vaskrsa dodijeljeno 200 paketa pomoći socijalno ugroženim porodicama, za šta je iz budžeta opštine izdvojeno 3.200 KM.

Darko Nakić, otac je četvoro djece od kojih najstariji sin ima 13 godina, a najmlađi Ilija ima dva mjeseca.

“Proslavljamo Vaskrs zajedno sa familijom, radosni i srećni”, rekao je Nakić i poručio ljudima da rađaju što više djece.

Danas je u porodici Nakić razlog više za slavlje, jer, osim najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, proslavljaju i krštenje sina Ilije.

Osim Savića, u posjeti ovoj višečlanoj porodici bili su direktor Doma zdravlja u Loparama Želimir Nešković, predsjednik Udruženja višečlanih porodica “Podmladak” Mile Perić i odbornik u Skupštini opštine Lopare iz Milinog Sela Božidar Marković.

Savić je sugrađanima i majevičkoj dijaspori čestitao Vaskrs uz želju da praznik provedu sa porodicom u miru, sreći i ljubavi.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh