Dešavanja

LOPARE: Maturanti uz pratnju trubača defilovali gradskim ulicama (FOTO)

Maturanti loparskog Srednjoškolskog centra „Vuk Karadžić“ večeras su tradicionalnim defileom gradskim ulicama, uz pratnju trubača, obilježili kraj školovanja.

Ispit zrelosti položilo je 64 maturanta, gimnazijalci, tehničari računarstva, ekonomski tehničari,  automehaničari i bravari.

Direktor ove obrazovne ustanove Mićo Stojšić čestitao je maturantima kraj školovanja i poželio im uspjeh u daljem školovanju i životu.

– U prethodnoj školskoj godini maturanti su postigli dobre rezultate zahvaljujući kontinuiranom radu profesora i učenika – istakao je Stojišić.

Maturant  elektrotehničke struke  Stevo Mitrić osvojio je ove godine prvo mjesto na republičkom takmičenju iz informatike.

– Srednja škola je bilo odlično iskustvo,  jedan dio života sam uspješno završio, pamtiću školske drugove sa kojima sam se svakodnevno radovao i provodio, kao i sve lijepe trenutke, kojih je bilo izobilju – rekao je Mitrić, koji je prošle godine učestvovao na Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Tokiju.

Mitrić, kao i maturant Nikola Grujić, dobitnik je ovogodišnjeg priznanja opštine Lopare – Zlatna značka, koje im je dodijeljeno za krsnu slavu opštine.

Defile su propratili brojni građani Lopara, kao i opštinsko rukovodstvo, koje je maturantima poželjelo sreću u daljem životu.

Nakon slikanja u porti Hrama pokrovapresvete Bogorodice u Loparama, maturanti su nastavili slavlje u jednom od svečanih salona.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh