Dešavanja

Opština Lopare na Biznis samitu

Opština Lopare predstavila je svoje potencijale i razvojne mogućnosti na 8. Međunarodnom biznis samitu “BIST 2019” koji se održava se u Vrnjačkoj Banji.

Zamjenik načelnika opštine Lopare Srećko Ilić rekao je da su tokom trajanja skupa, od 21. do 23. juna, predstavili sve privredne i turističke potencijale opštine.

“Čast nam je što smo na ovaj način predstavili i Republiku Srpsku, a učešćem na biznis samitu ostvarili smo i nove poslovne kontakte”, rekao je Ilić.

Međunarodni biznis samit okupio je 500 učesnika iz zemalja regiona koji su razgovarali o novinama i unapređenju razvoja privrednih grana, te poslovnoj saradnji u oblasti turizma i nauke.

Menadžer “Bista 2019” Milan Jovičić istakao je da je cilj ovog skupa da na jedinstven način predstave biznis, tradicionalne, naučne, kulturne, istorijske i ljudske vrijednosti, kao i nove mogućnosti i ideje za poslovanje.

“Prepoznali smo opštinu Lopare kao jednu proaktivnu lokalnu zajednicu koja se bori da stvori što bolji privredni ambijent kako bi privukla potencijalne investitore s ciljem otvaranja novih radnih mjesta”, rekao je Jovičić.

Organizatori 8. Međunarodnog samita “Bist 2019” su opština Vrnjačka Banja, Etno-centar “Gegula” iz Kraljeva i Fakultet za menadžment iz Sremskih Karlovaca.

Podršku ovom skupu su pružili Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije i Privredna komora Srbije.

Izvor: BN

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh