Dešavanja

Suzana Savić iz Lopara, na prijemu u Belom dvoru za najbolje maturante iz Srbije i Republike Srpske

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar bio je domaćin tradicionalnom prijemu za više od 600 najboljih učenika završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske, u Belom dvoru na Dedinju u petak, 21. juna u 17 časova.

Suzana Savić

Na prijemu kod NJ.K.V. Aleksandra u Beogradu bila je i Suzana Savić, najbolji učenik završnog razreda u SŠC “Vuk Karadžić” Lopare.

Već osamnaestu godinu zaredom Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar biće domaćin prijemu za najbolje maturante i njihove roditelje u Belom Dvoru. Svaka srednja škola u Srbiji i Republici Srpskoj bira đaka generacije, kom Fondacija za obrazovanje i kulturu Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra dodeljuje pohvalnicu i poklon u znak priznanja za izuzetne rezultate postignute u srednjoj školi.

Svečanosti 21. juna prisustvovali su Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina, Nj.E. g. Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nj.E. g-đa Natalija Trivić, ministarka prosvete i kulture Republike Srpske, predstavnici partnera u projektu – kompanija NCR i Link Group, članovi Krunskog saveta, Hor apostolske hrišćanske crkve iz SAD kao i brojne druge ličnosti iz sveta kulture, umetnosti i nauke.

Klikni da uneseš komentar

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mihajlović Invest doo - Prodaja stanova Bijeljina

 

Cafe-Restaurant A&S

 

OBUĆAR STEVANOVIĆ LOPARE

Apartment Cloud 7, Novi Sad

 
Na vrh